ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ & ΦΑΡΜΑΚΑ

Τα πάντα για τον επαγγελματία & ερασιτέχνη κηπουρό!


Η ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ διαθέτει μια τεράστια ποικιλία επώνυμων γεωργικών εφοδίων, απαραίτητων για γεωργικές εργασίες παντός τύπου. Σε μας θα βρείτε πιστοποιημένα γεωργικά φάρμακα, φυτοφάρμακα, λιπάσματα, αλλά και μια πλούσια ποικιλία σε φυτά, δενδρύλλια και άλλα συναφή προϊόντα. Είτε είστε επαγγελματίας κηπουρός, είτε ερασιτέχνης, στην εταιρεία μας θα βρείτε ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για τις καλλιέργειές σας, το κτήμα ή τον κήπο σας.

Ο γεωπόνος Πάρις Τσάντζαλος μπορεί να σας συμβουλέψει στις αγορές σας και να σας προτείνει τα γεωργικά εφόδια που χρειάζεστε. Ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αγροτεμαχίου σας, επιλέξτε τους πλέον αποδοτικούς σπόρους για τη μέγιστη αποδοτικότητα των καλλιεργειών σας. Ρωτήστε μας για τα λιπάσματα που θα συμβάλουν στη υγιή ανάπτυξη των αγαπημένων σας φυτών. Ακόμα κι αν δεν ασχολείστε επαγγελματικά με τη γεωργία, στη ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, για να μετατρέψετε τον κήπο σας σε έναν… ανθισμένο παράδεισο!

Απολυμάνσεις Απεντομώσεις Πάτρα

Προσφέρουμε

Λιπάσματα

Λένε πως το λίπασμα αποτελεί σημαντικό σύμμαχο του αγρότη. Πράγματι, η τροφοδοσία των φυτών και των σπόρων με λιπάσματα συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξή τους.Αρκεί, βέβαια, να χρησιμοποιούνται τα σωστά και κατάλληλα λιπάσματα. Υπάρχουν λιπάσματα κακής ποιότητας, η χρήση των οποίων μόνο καταστροφικές συνέπειες θα έχει στην καλλιέργειά σας.
Στη ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ διαθέτουμε λιπάσματα με άζωτο και σύνθετα λιπάσματα που περιέχουν θρεπτικά στοιχεία περισσότερα του ενός. Σε μας θα βρείτε, ακόμα, υδατοδιαλυτά λιπάσματα υψηλής τεχνολογίας, κατάλληλα για θερμοκήπια και ανθοκομικές καλλιέργειες, καθώς και βιολογικά λιπάσματα.

Γεωργικά φάρμακα

Διαθέτουμε φυτοφάρμακα για κάθε είδους καλλιέργειες. Σε μας θα βρείτε μυκητοκτόνα, εντομοκτόνα, ακαρεοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, φυτορρυθμιστικές ουσίες, επενδυτικά σπόρων, απολυμαντικά εδάφους, απολυμαντικά σπόρων κ.ά. Τα γεωργικά φάρμακα της εταιρείας μας διακρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους, βασίζονται σε νέες τεχνολογίες και είναι ασφαλή για τους καταναλωτές και το περιβάλλον.

Σπορόφυτα

Διαθέτουμε τους καλύτερους σπόρους, που θα δώσουν ώθηση στο χωράφι και τις καλλιέργειές σας. Είμαστε ενήμεροι για όλες τις νέες εξελίξεις στη γεωργία και μπορούμε να σας παράσχουμε αξιόπιστες λύσεις. Στόχος μας, να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την παράγωγή σας, αλλά και την ποιότητα των προϊόντων σας. Όλα τα σπορόφυτά μας είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είναι υψηλής ποιότητας. Σπορόφυτα λαχανικών, αρωματικών φυτών, εμβολιασμένα σπορόφυτα κ.ά.

Εργαλεία

Σε μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία γεωργικών εργαλείων και εργαλείων κήπου που… λύνουν τα χέρια σε επαγγελματίες γεωργούς και ερασιτέχνες κηπουρούς. Εργαλεία χειρός, επαγγελματικά μηχανήματα για σκάψιμο, κόψιμο και διαμόρφωση, αναλώσιμα παντός τύπου.

Φυτώριο

Σε εμάς θα βρείτε λύσεις για κάθε είδους καλλιέργεια και για κάθε τύπο εδάφους. Σας προμηθεύουμε με προϊόντα για καλλιέργειες Οπωροφόρων, Καλλωπιστικών, Εσπεριδοειδών, Κηπευτικών, Ελιάς κ.ά.

Χώματα – Γλάστρες

Διαθέτουμε συσκευασμένα φυτοχώματα, φυτόχωμα για οξύφυλλα, χώμα για φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, φυτόχωμα για λαχανόκηπο, καστανόχωμα και άλλα συναφή προϊόντα. Στη ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ θα βρείτε και μια τεράστια ποικιλία σε γλάστρες παντός τύπου, ζαρντινιέρες, ξύλινες γλάστρες και κασπώ, γλάστρες με καφασωτά, γλάστρες πλαστικές και πήλινες, κιούπια, μαύρες γλάστρες φυτωρίου κ.ά.

Αρδευτικά

Θέλετε να μάθετε τα πάντα σχετικά με το πότισμα και τις νέες εξελίξεις στα συστήματα ποτίσματος. Απευθυνθείτε στη ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ. Διαθέτουμε αρδευτικά μέσα νέας τεχνολογίας και αρίστης ποιότητας, τα οποία προσαρμόζουμε στις ιδιαίτερες ανάγκες του δικού σας αγροτεμαχίου ή κήπου.

Είστε επαγγελματίας γεωργός, επαγγελματίας κηπουρός ή θέλετε, απλώς, να φροντίσετε τον κήπο σας;

Μάθετε τα πάντα για τα γεωργικά εφόδια που χρειάζεστε!

Επικοινωνήστε με τη ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ, για να φροντίσουμε και για τον δικό σας κήπο


Ζητήστε προσφορά