ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Απαλλαχθείτε από… ανεπιθύμητους εισβολείς!

Διασφαλίστε την υγιεινή του χώρου σας


Η ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ αποτελεί μια πιστοποιημένη εταιρεία ελέγχου παρασίτων, που διακρίνεται για τις αποτελεσματικές υπηρεσίες της στο χώρο των απολυμάνσεων. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στο πρόβλημά σας, με στόχο να προστατεύσουμε την υγεία και την περιουσία σας από επιβλαβείς οργανισμούς και, φυσικά, με απώτερο στόχο να συμβάλλουμε στην προστασία της δημόσιας υγείας. Στο πλαίσιο των εργασιών μας, χρησιμοποιούμε μη τοξικά σκευάσματα, εγκεκριμένα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες μεθόδους απολυμάνσεων, που είναι εναρμονισμένες με συστήματα ποιότητας ISO/HACCP. Έτσι, μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Οι τεχνικοί μας σας ενημερώνουν για όλα τα βήματα των εργασιών μας και την αναγκαιότητά τους. Μετά το πέρας των εργασιών μας, σας ενημερώνουμε -σε συμβουλευτικό επίπεδο- και για το πώς μπορείτε να προφυλάξετε το χώρο σας, διασφαλίζοντας, έτσι, και τη διάρκεια των αποτελεσμάτων των εργασιών μας. Υπό την καθοδήγηση του υπευθύνου της ΓΕΩΠΟΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, Πάρι Τσάντζαλου, Γεωπόνου του Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποιούμε ακόμα και τις πλέον εξειδικευμένες υγειονομικές εφαρμογές, με αξιόπιστα αποτελέσματα. Κι όλα αυτά, στις πλέον προσιτές τιμές της αγοράς.

Απολυμάνσεις Απεντομώσεις Μυοκτονίες Πάτρα
Απολυμάνσεις Απεντομώσεις Μυοκτονίες:
  • κτιρίων
  • πολυκατοικιών
  • μονοκατοικιών
  • επαγγελματικών χώρων παντός τύπου
  • δημόσιων υπηρεσιών
Απώθηση πτηνών, φιδιών, τρωκτικών
Ειδικές εφαρμογές απολύμανσης απεντόμωσης & μυοκτονίας
Διαχείριση παρασίτων και επιβλαβών οργανισμών σε κτίρια, εγκαταστάσεις και γεωργικές εκτάσεις

Καλύπτουμε κάθε υγειονομική σας ανάγκη και απαίτηση!

Αντιμετωπίζουμε:

Παράσιτα, τρωκτικά, έντομα, πτηνά, φίδια, ζιζάνια, σαράκι, κοριούς, ψύλλους, κατσαρίδες

Χρησιμοποιούμε εγκεκριμένες χημικές μεθόδους και πιστοποιημένα φάρμακα!

Εμπιστευθείτε τη ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ για την πολύ σημαντική διαδικασία της απολύμανσης και εξασφαλίστε την υγιεινή του χώρου σας, ιδιωτικού και επαγγελματικού. Απαλλαχθείτε από όλους τους παθογόνους οργανισμούς και τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς. Προφυλαχθείτε από τα τρωκτικά, αποτρέποντας την πιθανή μετάδοση μικροβίων και ασθενειών. Ο επαγγελματισμός, η μεθοδολογία και η άμεση ανταπόκρισή μας μάς έχουν καταξιώσει και στο χώρο των απολυμάνσεων και απεντομώσεων. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να οργανώσουμε τις ανάγκες απολύμανσης του δικού σας χώρου.

Ζητήστε τώρα προσφορά από τη ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑΣ, για την απολύμανση του δικού σας χώρου!


Ζητήστε προσφορά